Voorstelling

GORIS bvba werd opgericht in Hoogstraten in 1992, meer dan 25 jaar ervaring en ondertussen meer dan 12.000 klanten, zowel bij nieuwbouw, poort-renovaties, automatisaties en onderhoud van garagepoorten. Steeds was er aandacht voor kwaliteit, details en onderhoud op termijn, wat resulteerde in een constante groei. GORIS is zich vooral gaan toeleggen op prive-garagepoorten en het onderhoud ervan en/of herstellingen ervan of bij schades.

Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken op basis van de poortsystemen die we beschikbaar hebben. Renovatie van metalen kantelpoorten is onze specialiteit en met weinig zij- en bovenruimte ruimte, meestal zonder kap- en breekwerk aan de muren en vaak met méér doorrijhoogte en doorrij breedte na uitvoering. 

GORIS garagedeuren - Gelmelstraat 97 - 2320 Hoogstraten - Belgium - Tel 0495/639 008 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.garagedeuren.be

Openingsuren: ENKEL OP AFSPRAAKmaandag t.e.m. vrijdag 800-1800 h, op zaterdag of voor een bezoek 

Dealership

Verdeler van garagedeuren voor privé-toepassingen of gemeenschappelijke garages van oa. Hörmann (D), ADK (B), Teckla / Teckentrup (D) en poortopeners Sommer (D), Aperto (D), Hormann (D), Berner (D), Chamberlain, Liftmaster, maar ook uw contact voor andere zoals Normstahl, Crawford, Novoferm, Mac, Faac,. .

Vervangen van veren, kabels, poortsecties aan sectionaal-garagepoorten, afstandsbedieningen op bestaande automatisaties.

Ons uitgebreid aanbod van verschillende poortmotieven en inbouwoplossingen, zorgen ervoor dat we vooral actief zijn voor particulieren, voor raam- constructeurs, aannemers en architecten. Door onze structuur zijn we in staat erg gunstige prijzen aan te bieden en verder beschikken wij over een grote verscheidenheid aan onderdelen en wisselstukken voor verschillende merken van garagepoorten en poortopeners.

Beste investering in uw woning

Een nieuwe garagepoort is ongetwijfeld de beste investering aan uw woning op lange termijn, tenminste als u kiest voor de juiste kwaliteit en vooraf stilstaat bij alle details. Maximale aandacht voor opbouw (weinig inbouwruimte is mooier en geeft meer doorrij breedte), afwerking (mooie opbouw poortpanelen, onzichtbaar profiel voor bodemrubber), stabiliteit (versterkingen in de poortsecties), duurzaamheid (oa. kogelgelagerde loopwielen en assen), inbraakveiligheid (geïntegreerde optilbeveiliging bij Berner poortopeners).