GORIS garagedeuren - Gelmelstraat 97 - 2320 Hoogstraten - info@garagedeuren.be

Gesloten tijdens de bouwvakantie vanaf vrijdag 08/07 tot dinsdag 02/08, wij wensen iedereen een fijne vakantie toe. 

 

GORIS BV ondertussen 30 jaar ervaring en ca. 12.000 klanten, zowel nieuwbouw als renovaties, allerhande automatisaties en onderhoud of (dringende) herstelling van garagepoorten. Steeds was er aandacht voor kwaliteit, details en onderhoud op termijn, wat resulteerde in een constante groei.

Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken op basis van de poortsystemen die we beschikbaar hebben. 

Renovatie van metalen kantelpoorten naar sectional-poorten is onze specialiteit en met weinig zij- en boven-ruimte, meestal zonder kap- en breekwerk aan de muren en vaak met méér doorrijhoogte en doorrij breedte na uitvoering. 

 

* Aanvraagformulier prijsofferte sectional-garagedeur/garagepoort

* Aanvraagformulier prijsofferte automatisatie garagedeur/garagepoort

* Aanvraagformulier herstelling garagedeur/garagepoort

* Aanvraagformulier onderhoud garagedeur/garagepoort

 

Openingsuren GORIS: ENKEL OP AFSPRAAK TE BEZOEKENmaandag t.e.m. vrijdag 800-1800 h, op zaterdag  800-1400h. Zondag en feestdagen gesloten - 24/7 melding via email is buiten kantooruren aangewezen. 

 

Verdeler van ..

a/ Garagedeuren voor privé-toepassingen of voor appartementen oa. Hormann, ADK, Tubauto, ..

b/ Torsieveren of trekveren, stalen lastkabels, scharnieren, loopwielen, bodemrubbers, vensters, .. van oa ADK, Doco, Flexiforce, ..

c/ Poortsecties van sectional-garagepoorten van fabrikanten Teckla, Hormann, Tubauto, Epco, ..

d/ Herstellingen poortopeners of vervangen afstandsbedieningen op voorraad van oa. Sommer, Aperto, Hormann, Berner, Chamberlain, Liftmaster, Novoferm, Mac, Marantec, Nice, King, Eking, Seip, Silver, ...

Erkend regionaal service-contact van Sommer + Aperto  dwz voorraad meestal alle vervangstukken

Ons uitgebreid aanbod van verschillende poortmotieven en inbouwoplossingen, zorgen ervoor dat we vooral actief zijn voor particulieren, voor raam- constructeurs, aannemers en architecten. Door onze structuur zijn we in staat erg gunstige prijzen aan te bieden en verder beschikken wij over een grote verscheidenheid aan onderdelen en wisselstukken voor verschillende merken van garagepoorten en poortopeners.

Betaalbare kwaliteit

Een nieuwe garagedeur is een verantwoorde investering aan uw woning/eigendom op lange termijn, tenminste als u kiest voor de juiste kwaliteit met aandacht voor alle details. Maximale aandacht voor inbouw (weinig inbouwruimte is mooier en geeft meer doorrij breedte/hoogte), afwerking (mooie symmetrische opbouw poortpanelen), stabiliteit (versterkingen in of op de poortsecties), duurzame afwerklakken, industrie beslag voor intensief gebruik (oa. kogelgelagerde loopwielen en assen), inbraakveiligheid, veilige afstandsbedieningen (vaste of rollingcodes), enz. Een (inbraakveilige) garagedeur beschermt elke dag de zaken die u dierbaar zijn (mooie wagen, dure fietsen, machines, kleine zaken met grote emotionele waarde, enz..) omdat we vaak dringend moeten komen waar net een inbraak is geweest, vermijden is dus de beste oplossing)