GORIS garagedeuren (since 1992)

GORIS bvba ondertussen 30 jaar ervaring en ca. 12.000 klanten, zowel nieuwbouw als garagepoort-renovaties, allerhande automatisaties en onderhoud van garagepoorten. Steeds was er aandacht voor kwaliteit, details en onderhoud op termijn, wat resulteerde in een constante groei. GORIS is zich gaan specialiseren in privé-garagepoorten en het onderhoud ervan en/of dringende herstellingen ervan.

Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken op basis van de poortsystemen die we beschikbaar hebben. 

Renovatie van metalen kantelpoorten is onze specialiteit en met weinig zij- en boven-ruimte, meestal zonder kap- en breekwerk aan de muren en vaak met méér doorrijhoogte en doorrij breedte na uitvoering. 

Offerte nieuwe garagepoort of Aanvraag onderhoud of herstelling

 

Adres: GORIS garagedeuren - Gelmelstraat 97 - 2320 Hoogstraten - Belgium - Tel 0495/639 008 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.garagedeuren.be

Openingsuren GORIS: ENKEL OP AFSPRAAK TE BEZOEKENmaandag t.e.m. vrijdag 800-1800 h, op zaterdag  800-1400h. Zondag en feestdagen gesloten - 24/7 melding via email is buiten kantooruren aangewezen.