Klanten - uitleg

Factuur

Geef ons bij uw bestelling de juiste en volledige facturatiegegevens op (ook zeker uw BTW-nr vermelden in vak opmerkingen) en wij maken een factuur dat we met uw pakketje opsturen en/of kort daarna zullen doormailen.

Heb je nog vragen, contacteer onze boekhouding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

BTW

Al de opgegeven prijzen zijn prijzen inclusief 21% BTW


 

Betaalmogelijkheden:

Betalen via vooruit overmaken / overschrijving
Indien u gebruik wilt maken van vooruit overmaken, maak dan het totale bedrag van de bestelde goederen + verzendkosten, over op onze  bankrekening. Hierbij dient u uw ordernummer te vermelden. Zodra de betaling door ons is ontvangen wordt uw bestelling verwerkt. 

Commerciële naam: GORIS garagedeuren
Vestigingsplaats: 2320 Hoogstraten (België)


 

Verzendmethoden:

BELGIE

Standaard worden binnen België alle kleine pakketjes verstuurd via Taxipost BPACK 24H MINI, dit wordt normaal 1 dag na verzending bij u geleverd en het pakketje kan zonder handtekening door de postbode in uw brievenbus achtergelaten worden, zonder handtekening. U hoeft dus normaal gezien niet naar het postkantoor om uw pakketje op te halen voor het geval u toevallig niet thuis was. Elk pakketje kan d.m.v. een bpost-codenr opgevolgd worden. Het verzenden van een pakketje gebeurt steeds op risico van de koper (en voorlopig is er nog maar één pakketje niet aangekomen bij de klant).

Wenst u echter uw pakketje per aangetekende zending ontvangen en dus ook aftekenen bij ontvangst (is mogelijk als waarde van verzending wat groter is) kan u dat per afzonderlijke email aanvragen - er geldt dan wel een extra kost van 2 € per pakketje tot 1 kg

BUITENLAND

De kleine pakketjes worden per aangetekende zending verstuurd en de grotere pakketten per kilo-post. Hebt u een speciaal verzoek kan u ons best hier vooraf over mailen. Het verzenden naar het buitenland is meestal 1 week, maar 3 weken komt ook wel eens voor. Wenst u daarom een verzending via een koerierdienst is dat ook mogelijk, contacteer ons dan voor de mogelijkheden en de prijzen.


 

Verzendkosten:

De verzendingskosten worden automatisch berekend tijdens het opmaken van uw bestelling en houdt rekening met gewicht en volume. Een aantal artikels kunnen enkel opgehaald worden of is de levering verder af te spreken (grote afmetingen), bij deze artikels staan prijs afgehaald vermeld.