Sectional-poorten

 

De sectional-garagepoort bestaat uit verschillende horizontale secties die op elkaar gestapeld worden en onderling verbonden zijn met scharnieren en d.m.v. loopwielen aan de binnenzijde rollen in verticale- en horizontale geleiders. Hierdoor is er geen plaatsverlies aan de binnen- en buitenzijde van de poort, is erg stevig, erg inbraakveilig en goed isolerend. De balancering van deze poorten kan gebeuren door torsieveren of d.m.v. (dubbele) trekveren in de verticale/horizontale geleiders verwerkt en zijn manueel ook vlot te bedienen.

De poortsecties worden hieronder onderverdeeld naargelang hun motief (Small-Medium-Large-profilering) en structuur (Vlak, silkgrain, sandgrain, houtnerf)

 

                             

  

 

A/ HORMANN

***********


 

Duits fabrikant en marktleider in Europa, degelijk, betrouwbaar, eenvoudige en veilige bediening, beperkt onderhoud. Zachte, soepele en geluidsarme werking, inbraakveilig zijn enkele sterke punten van deze poorten. Hörmann heeft een zeer uitgebreid gamma van kanteldeuren, sectionaal-poorten, rolluiken, enz. en elk van de deuren zijn verkrijgbaar in verschillende motieven.

 Verschillende soorten sectionaal-garagedeuren:

 

LTE40 - enkelwandige deuren met stalen panelen

* Small- en Medium-profilering, woodgrain (houtnerf-structuur)

* Small-cassetten-motief, woodgrain (houtnerf-structuur)

 

LPU40 - dikte 42 mm – dubbelwandige deuren met stalen panelen - isolatiewaarde paneel 0.50 W/m²K - isolatiewaarde van ingebouwde poort 1.5 W/m²K.

* Small-profilering; woodgrain (houtnerfstructuur)

* Medium-profilering; woodgrain-sandgrain-silkgrain-micrograin-decograin

* Large-profilering; sandgrain-silkgrain-micrograin-decograin

* Small-cassetten; woodgrain-decograin

 

Decograin in de decors Golden oak (middenbruin goudgeel eikendecor), Dark Oak (notenhoutkleurig eikendecor), Night Oak (donkerbruin eikendecor), Winchester Oak** (natuurkleurig eikendecor met knoesten), Rosewood (mahoniekleurig houtdecor) en Titan metallic CH703**  = ** leverbaar vanaf eind 2014

 

LPU40 XXL - grote poortafmetingen

 

Sectional-poorten zijn verkrijgbaar op bepaalde standaardmaten maar kunnen ook op maat gemaakt worden.

 

Verschillende opties zijn mogelijk zoals:

 

Beglazing in verschillende vormen:

a/ type D - doorkijkmaten 602x132 mm - beglazing helder of kristalstructuur 

b/ type Alu-glaspaneel (volledig beglaasde sectie) - beglazing helder of kristalstructuur  

 

Beslagtypes:

 

 

 

Garantievoorwaarden Hormann garagedeuren 

Garantievoorwaarden Hormann garagedeuraandrijvingen 

 

 

B/ TUBAUTO 

**********

Duits fabrikant, degelijk, betrouwbaar, eenvoudige en veilige bediening, beperkt onderhoud. Zachte, soepele en geluidsarme werking, inbraakveilig zijn enkele sterke punten van deze poorten. TUBAUTO heeft een zeer uitgebreid gamma van kanteldeuren, sectionaal-poorten, rolluiken, enz. en elk van de deuren zijn verkrijgbaar in verschillende motieven.

Sectionaaldeuren:

HARMONIC - dikte 42 mm – isolatiewaarde paneel 0.50 W/m²K - isolatiewaarde van ingebouwde poort 1.50 W/m2K

S-profilering, woodgrain

* M-profilering; woodgrain-silkgrain-decograin

* L-profilering; woodgrain-silkgrain-micorgrain-decograin

S-cassetten; decograin

 

Deze poorten zijn verkrijgbaar op bepaalde standaardmaten maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Verschillende opties zijn mogelijk zoals: beglazing in verschillende vormen, design-elementen, loopdeur in poortvlak, vaste zijpanelen, garagezijdeuren, enz.